Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Asi by Vám někdo měl vysvětlit, že pohlaví jsou pořád jen dvě a gender je něco jiného než pohlaví a nakonec svět a lidské vědění se vyvíjí, ale třeba se Vám stýská po době kdy ti jiní byli ještě v 60. letech zavírání, protože homosexualita byla trestným činem

0 1
možnosti
Foto

40 let v české kotlině vládnul socialismus. Pár odvážlivců si dovolilo prosazované nesmysly kritizovat. Většina mlčela a myslela si svoje. Zbytek kýval a dělal, že ty hlouposti podporuje.

Teď 20 let vládne eurounismus. Pár odvážlivců si troufne prosazované nesmysly kritizovat. Většina mlčí a myslí si svoje. Zbytek kývá a předstírá, že ty hlouposti podporuje.

2 4
možnosti

Ale jděte. Jakých odvážlivců? Každý řekne, nebo napíše na blog, co si myslí o nesmyslech, které padají z EU a nikdo mu za to hlavu neutrhne. V tom je ten podstatný rozdíl, který vám ještě nedošel.

3 2
možnosti

Ne že bych byl nějakým fandou Green Dealu, ale ten je zaměřen proti činnosti člověka, nikoliv přírody. Takže to srovnání s "poroučíme větru dešti" dosti pokulhává.

2 2
možnosti
Foto

V praktické realizaci energetiky ale GD předpokládá, že se budou namísto koncentrovaných a stabilních zdrojů elektřiny používat ty, které vyžadují velkou plochu a jsou závislé na počasí. Pokud počasí nebude hrát těmto zdrojům do karet, bude tu problém - řešitelný třeba právě tím poručením větru a dešti.

Velkoplošné zdroje navíc i zpětně trochu ovlivňují počasí (změnou albeda, zpomalováním vzdušného proudění), takže mu tím i tak trochu poroučejí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 20,41
  • Průměrná čtenost 529x
Leccos pamatuji. Občas si na něco vzpomenu, a jsa nesoudný, mám poslední dobou nutkavou potřebu tím obtěžovat.

Seznam rubrik